"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

петък, 30 декември 2011 г.

Ще започвате ли на чисто или...

... е изгубена кауза?

От 4-5 години, горе-долу по това време, се заричам, че през новите месеци ще науча френски, ще спортувам поне 3 пъти в седмицата, ще бъда по-активна в реалните си срещи с хора и ще внимавам много да не изпадам в нелогични тъжни състояния. Все още уроците ми по френски си стоят на лаптопа (заедно с празна тетрадка-речник), спортуването през зимата си остава мит, от 2 дена не съм си подавала носа навън и... съм си все така нелогична.

Чудя се дали да се пробвам с новогодишни "обещания" отново?

Иначе извърших голям подвиг тези дни. Да речем, че е било символично, а не наложително.

В превод - напълних и изхвърлих 2 чувала с дрехи, които не съм обличала поне от 6 години, няма да облека и беше време да освободя. Да видим в кой магазин за 2-ра употреба ще попаднат :D

Все още не съм усетила разлика в енергийния ми поток. Чакам.

(Сега му е времето да гледате този филм - Цък)

10 коментара:

YMY каза...

Ние пък си даваме дрехите на домове.

Plamena Markova-Koleva каза...

Ние пък ги даряваме на циганчетата, които почти веднага ги вземат.

Ondine каза...

:))Като зная аз как хвърлям това с 6-те години ми хареса:))))Весели празници,Плами!:)

Plamena Markova-Koleva каза...

Весели празници и на теб, Онди :)

lenival каза...

Весели празници, Плами!! И аз няма да си пожелавам някакви специални неща за през 2012, но пък си имам план за изпълнение! :")

Гуш!

Plamena Markova-Koleva каза...

Голямо новогодишно гуш, Лени!

Violka-Antevasin каза...

Ч+Н+Г Пламс )))) А така, започни на чисто! Много професионални успехи, танци, веселие, здраве и сбъднати желания през 2012г.

Bobbyrangelov каза...

Станах последовател на блог може ли и ти на моя http://bobbypeterson.blogspot.com/

Neizi_ss каза...

и аз отдаван се отказах със започването на чисто, щото си е направо кауза пердута - но пък това не пречи да започнем на чисто с мисъл за повече вяра и надежда, че някой ден може и да стартират уроците по френски :) .../аз самата все се каня да реорганизирам ангажиментите си и да намеря време за танци :)

почивка бали каза...

Много пъти съм се канела да започна на чисто, да спортувам повече и т.н. Е започването на спортуването е лесна работа, за съжаление е доста по-трудно да го продължа повече от месец. Така да се каже при мен проблема е постоянството :( Но прочетох една книга от онези мотивиращите за само-осъвършенстване е и там се казваше така "всяко отлагане да се свърши нещо е вид само саботиране". Тези думи ми помагат сега да бъда по-постоянна и да не отлагам нещата докато ги забравя.