"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

неделя, 12 август 2012 г.

На първото работно лято му се вижда краят

Още само 5 дни по график.

Още само 5 дни от 8+ до 17+ ч.

Още само 5 дни с ограничен достъп до книги, блога, skype и facebook :)

Всъщност никак не се оплаквам. Не било лошо да имаш работно лято. Така можеш да си позволиш пътешествия до по-далечни места, някоя и друга импулсивна неделя... например в Бургас ("забавен факт" - колко е трудно само да намериш плаж, докато обикаляш Черноморието и се губиш из еднакво изглеждащи хотели)...

И все пак, още 5 дни :)

След като прекарах последните дни в издирване на Гор Видал и така нашумялата в copy-paste-новините-за-смъртта-му книга - "Градът и стълбът" (която ще имам скоро в оригинал... да видим дали ще го харесам)... та решила съм да продължа разследванията си и да намеря един мистериозен чай - Darjeeling tea. Оказа се, че го има в София и Пловдив. Големият въпрос е - има ли Darjeeling tea и във Варна? Ако някой знае, да казва. Моля :)

2 коментара:

Violka-Antevasin каза...

Сещам се за едно място, където ако не си търсила може да пробваш. Преди когато бях запалена по всякакви шантави чайове, там ги намирах: Варна ул. Л.Каравелов 26 или 24 до Bistro Memories, не помня как се казваше магазинчето за чай, но е на два етажа. Дано не бъркам нещо, отдавна не съм ходила. Успех! ;)

Plamena Markova-Koleva каза...

Супер! Мерси, Вио, ще проверя :)