"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

неделя, 22 ноември 2009 г.

Най-после дойде


За моята коледна еуфория става въпрос. Позакъсня с месец... месец и половина, но важното е, че вече е тук.

Поздрав с Ben Harper и Waiting On An Angel (благодарности към Лени, че ме светна за тази песен преди 2 години... че и половина :)

3 коментара:

Мория каза...

Ооо, ама ти си започнала много рано с еуфорията. От една страна е добре, защото коледното настроение те кара да летиш, ама от друга страна джобчетата ти олекват много скорострелно заради различни коледни джунджурийки:)))

Plamena Markova-Koleva каза...

Засега се въздържам от коледни джунджурийки (само задължителната нова за сезона играчка за елха ;), по-скоро си мисля какви изненади да подготвя след две-три седмици... хм, а и картички ще се пращат... все весели емоции ;)

Анонимен каза...

Leni kaza:...

Хей хей, не беше преди 2 години и половина! А или тази година или във втората половина на 2008-ма. Защото аз знам за тази песен от лятото/есента на 2008-ма (от серия на Хаус) :)))

Както и да е, супер че ти харесва.

И ако си в София идния понеделник - гледала ли си "Георги и пеперудите"? (заедно ли ходехме на "Документално кино"? :))

Има го безплатно от 5 4аса в "Дома на киното", където цял декември в понеделник и четвъртък ще има безплатни филми за студенти! Аз ще ходя май на всички... вече ходих на някои през ноември. Ти особено трябва да дойдеш на "Били Елиът" като дойде неговия ред ако не си го гледала. И Амели, ама него няма как да не си го, а и тогава едва ли ше си в София, че е почти на коледа. Готиното е, че залата е голяма, хубава и винаги си има места! Супер е, в четвъртък сутринта (от 10) повтарят филмите които дават в понеделник вечерта, и подбора им на филми досега е мн як :) Отдавна се подсещам да ти кажа, ама само сега се сетих, докато съм пред компа :p