"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

понеделник, 12 септември 2011 г.

Нови неща... ретро неща... и разни блог неща

В събота се видяхме най-после с адаша по фамилия, блогъра Доди Марков. Това е първата ми реална среща с някой от тук. Най-подробна инфо за воайори и любопитци (че и голяма реклама на моята руса особа... която изключително ме умили) тук - цък. Като цяло, моите наблюдения са сходни с тези на Доди. И двамата се оказахме май доста сходни с представата, която създаваме тук, и разговорът ни течеше толкова гладко, колкото си е вървял и в скайп.

Стигнахме до извода, че би било интересно да организираме една среща на блогърите. Понеже аз не съм била на такова чудо, опипвам почвата. Ако някой има желание или опит за споделяне... полето за коментари е малко по-долу ;)

В събота Доди ми се извини, че ще си сложи слънчевите очила, докато се разхождахме. Той смяташе, че мога да го сметна като проява на неуважение. Представете си за колко съобразителен човек говорим. Аз обаче... нали съм си джаста-праста... не бих се сетила. Ще ме прощавате, ако ви се изтипосам с очила. Причината е, че...

Вчера си купих големи слънчеви очила с бели рамки. Обожавам ги.

Та с новите очила, пак вчера, метнах 4 очи на автомобилното изложение в "грандиозния" Гранд мол. Очаквано за мен, не схванах еуфорията около черните и белите БМВ-та, Мерцедес-и, Ауди-та и т.н. Което, разбира се, не ми попречи да се наредя примерно за снимка.

За сметка на това, ретро колите са тези с настроение :)


8 коментара:

YMY каза...

Три неща:
- Честити ти нови очила - много ти отиват! ;-)
- ОБОЖАВАМ ретро коли... ама те колите принципно са ми слабост... но, все пак, не колкото моторите! <3
- За срещата - аз съм за... и на мен ми се въртяха такива мисли за организиране.

П.П.: Между другото, аз си мислех, че сте роднини с г-н Марков, хаха, но явно не! :-D

Plamena Markova-Koleva каза...

Хехе, мерси, трябва да ме видиш на живо с тях... да речем на срещата :D Усещам как ще възникне въпросът в кой град да я уредим, Baby.

YMY каза...

Усещам, че аз освен в София, другаде не бих могла да присъствам! :-D Но определено няма да откажа да ги видя и на живо! :-Рр

Detelin Markov каза...

Софиянци винаги искат да са при тях събитията, но не! По-скоро частични срещи ако успеят да се направят би било по-добре и със сигурност по-посещавано. :)

Анонимен каза...

Ако не те хванат (вярвам в твоята изобретателност), вземи една такава количка и за мен и ми я прати по пощата, заедно с динята, която аз още си чакам. Сандардисах я пощенската кутия от отваряне и затваряне с ококорени очички аха! и да има диня вътре. Надявам се, че аз автомобила ще се по-сериозна, иначе вече ще се раздава правосъдие ми се струва.

Plamena Markova-Koleva каза...

Уизи, много моля! Динята беше изпратена отдавна по пощенски гълъб. Не отговарям, ако си я е хапнал по пътя ;)

Обаче съвсем ще се озори този гълъб с колата...

YMY каза...

Хаха, баба ти е софиянка! :-Рр :-D :-D

Plamena Markova-Koleva каза...

А? Коя баба :D