"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

вторник, 9 ноември 2010 г.

Мрън-мрън-ско

Безлично ми е тези дни. Вървя си по улиците, листата падат върху любимото ми яке, газя по още листа с любимите ми почти нови обувки, друга тълпа листа се мотаят около любимите ми дънки. И в крайна сметка всички ме дразнят, нищо не ми е любимо, красивото не ми е красиво и ми е безлично. Мисля си, че ако видите по улиците някое сиво мишле с ръст някъде около 1.60, това е много вероятно да съм аз.

И понеже изобщо не се чувствам като "Пламито" за първи път няма да има моя снимка (или такава, взета мълчаливо назаем от Стънчо).



Ето ме - в смешен опит да бъда "интелектуална" брюнетка, която чете "големи думи за умници". В крайна сметка цял ден дори не чете, а се рови из фейсбук, където се мъчи да измисли нещо умно, което после всички да коментират (да, да, комплексарско, знам...), сваля най-смешните серии от любимите си сериали в замунда, обикаля с новата си карта по автобусите в търсене на храна, която да й припомни, че е гладна, междувременно установява минуса на това да живееш централно (китайските манджи в Студентски град са по-изгодни :р) и още не се е наканила да яде.

И пак започнах да говоря за себе си в 3-то лице. Две новини - имам квартира в София и за първи път си имам интернет. Времето ще покаже дали новините са положителни.

До Коледа остават месец и 16 дни. Преди два месеца ми беше в пъти по-коледно. Мрън-мрън.

Брюнетката е от тук.

Ако искате се поздравете с едноименната песен на Ъпсурд, пък ако ви е Queen-ово - спомен за Фреди. (какъв е шансът след цялото ми мрънкане на някой да му е Queen-ово?)

7 коментара:

YMY каза...

При мен шансът е 100%, понеже не съм фен на "Ъпсурд"! Хаха, :-D
Е, колко пък си централно?
Аз предлагам в петък след 16:00ч. да се разберем нещо... ходи ми се на кино, че не съм ходила от 100 години и после някъде да хапнем нещо вкусно, че сега съм и гладна! :-D (rofl)

Plamena Markova-Koleva каза...

Хехе, и филм ми се гледа, и съм гладна, но по това време имам лекция, а след това отпрашвам към Варна (ако има промяна в плана, ще ти кажа) :)

Ondine каза...

Важното е ,че имаш нови обувки!!!:P:D


Това горното в кръга на майтапа:)иначе всеки има криви дни,че понякога седмици и месеци,но пък ти няма да се даваш я...имаш телефон звънкай на някой :D

YMY каза...

Е, ти ако продължаваш така да си ходиш всяка седмица... не се надявай да се видим скоро! :-D Хаха, този май ще ми бъде от най-свободните събото-недели "ever"... после трябва да стане чудо! (rofl)(n)

Plamena Markova-Koleva каза...

Ех, Онди, как само с лека ръка отхвърли мрънкащото ми състояние :) Но си права - имам телефон (че и фейсбук и скайп), даже и сравнително нови обувки :D

Baby, урок номер 1 при софийското общуване с мен е, че аз много, ама много рядко оставам тук събота и неделя (разбирай само ако имам изпит). Не ми казвай, че само тогава има вероятност да се видим... все пак, чакат ни страшни филми, горещи шоколади и т.н. :S

Petya каза...

хей малката Плами,... я горе главата. Ми на мен ми е Queen-ово пък. Що не! Понякога човек има нужда да си помрънка, не може винаги да си в "пламено" настроение :) помрънкай си пък коледното настроение скоро пак ще се завърне.

YMY каза...

Е, и петък, де... ама ти тогава пътуваш! :-/ :-Х Иначеее... казвам ти - инцидентно, ако някой лектор не дойде, ако нещо губим, ако има природно бедствие като 5 сантиметра сняг и столицата се блокира! :-D (rofl)