"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

неделя, 4 септември 2011 г.

Светлина в панела

Изминалата седмица беше пълна с новини. Безспорно най-голямата е, че от 1-и започнах първата си напълно сериозна работа. Вече имам (истински) трудов договор, дори и длъжностна характеристика... че и се уча да стоя часове наред на едно място :D До тук бяхме с работата на хонорар и господарстването над времето и пространството. Засега пускам котва във Варна.

На всичкото отгоре добрият стар компютър, който мъмрих от месеци, днес претърпя пълна промяна. След преместване в друга стая и преинсталиране се оказа симпатягата, когото помня от 8 години. Съмнявам се да продължа да страня от интернет, както се бях заканила :)

И въпросът на седмицата: кой ми хакна профила във Фейсбук и ме върна обратно онлайн?


6 коментара:

Petya каза...

А аз се чудих как приятели ми сами са се увеличили... А ти самата имаш ли достъп до него?
П.С. Честита ти нова работа!!!

Анонимен каза...

От Калина

Пламе, като те няма вече във фейс, предполагам, че тук ще те търся... Извинявай, че не ти се обаждам и не ти пиша, малкото свободно време, което ми остава, обикновено го прекарвам в сън. Но днес се рових из нета и попаднах на един интересен блог и си помислих, че може да ти хареса!

Ето връзка:

http://niemann.blogs.nytimes.com/

Първо разгледах тази статия:

http://niemann.blogs.nytimes.com/2010/08/03/red-eye/

и от там останалите.
Някои не са толкова интересни, но други са много креативни! След няколко дни пак ще вляза да прочета дали ти е харесал и как си и какво правиш!

Plamena Markova-Koleva каза...

Благодаря ти, Петя :) Все още не съм влизала в профила си, но получавам известия на пощата и знам, че излизам във Фейсбук. Какато и да е, видяло се е, че по някое време пак ще се завърна :D

Хахаха, ето това е оригинален блог! Разглеждала съм доста сайта на NYT (главно заради дизайна), но не и блога. Тези дни ще ти напиша едно дълго писмо... в yahoo?

Ondine каза...

Честито,честито!:D

Detelin Markov каза...

Плами бих те посъветвал да се логнеш и да добавиш отметка за известия при влизане от неизползвано до сега устройство - така ще ти праща мейли ако някой е влязал с твоя профил.

Честито за работата, вече знам кой ще черпи сладолед. :D

Plamena Markova-Koleva каза...

Благодаря, Онди :)

Добра идея, Доди. А сладоледа го имаш... стига да успеем да се уговорим най-после :)