"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

сряда, 25 юли 2012 г.

Да си търсиш дебелите чорапи през юли...

... или преживяването "на палатка"

Знаем си, че има някои дребни моменти, които са безценни и вероятно ще помним цял живот с умиление. Като онзи път, когато гаджето ти клъцне бретон по домашному (и ти наистина се харесваш, докато не видиш снимки години по-късно :D). Или моментът, в който чакаш първия си изгрев... на терасата, докато не разбереш, че тя не гледа... точно към изгрева. Да не забравяме и най-най-първия домашен сладолед, който попадна право в боклука, придружен от "убедително" лъжесвидетелстване, че в хладилника никога не е имало литър прясно мляко и всичко е лятна халюцинация.

В този ред на умилителни мисли, да преспиш на палатка се оказа много весело преживяване. И всъщност се спи много сладко, дори и без матраци. В случая обаче не знам кой да похваля - палатката, тревата на поляната или завоите, които минавахме цял ден.

Да оставим на страна липсата на матраци, възглавници (които всъщност можеше и да се сетим да вземем) и сгъваеми столчета за пиене на коктейли до язовир Доспат... голямото ми чудене си остава как се справят хората по няколко дни без баня?

4 коментара:

Detelin Markov каза...

Съейки по ходенете на панаири, Плами, което е сходно изживяване, но спиш в кола, липсата на баня не мисля, че е най-крайното нещо на света - в рамките на 2-3 дни. Иначе в тези жеги един бидон вода, една кофа и воала :D

Матраци, а? Матраци... :)

Plamena Markova-Koleva каза...

Тихо, тихо, инкогнито сме, Доди ;)

Detelin Markov каза...

Плами, имам нещо интересно за теб. Номинирах те за Libster Blog Award, повече за това, какво представлява тази "игра/награда" има тук
Публикацията, в която можеш да научиш за твоята номинация е тук.
Играта, която е свързана с номинациите и самата награда е интересна. Помага да станат по-посечавани блогове като този.
Поздрави и прохладно лято!

Violka-Antevasin каза...

Всичко е страхотно, но кажи ми как се справяш с насекомите... Боже, толкова са много и ... страшни! :D