"Of all the words of mice and men, the saddest are, "It might have been." Kurt Vonnegut

четвъртък, 13 септември 2012 г.

1 година трудов стаж... или:

да ми се ненадява човек колко съм постоянна :)))

Няма лъжа, няма измама - днес си преподписах договора и вече най-официално имам увеличение на заплатата с... 1.5%... кой иска да го черпя?

В рамките на първата си година трудов стаж установих, че абсолютно всичко, което някога някъде съм учила ми влезе в употреба. И, честно казано, благодарих за взискателните учители, които съм имала още от основното училище. То не беше математика във всичките й етапи и форми, география, история, международна политика, статистика, биология... че даже и химия... нещо, което винаги съм била сигурна, че няма да ми послужи.


7 коментара:

who I used to be каза...

Честито! И наистина, в един момент човек осъзнава колко много неща, които е смятал за ненужни, всъщност се оказват важни. :)

Plamena Markova-Koleva каза...

Благодаря ти, Рени :)

Neizi_ss каза...

Браво ...! Хубаво е човек да е удовлетворен от работата си! Винаги съм харесвала това, с което се занимавам, без значение от работното място.

Ondine каза...

:)Super!

п.п.по повод твоя пост реших да си сметна моя...оказа се 13г...ба-си аз съм готова за пенсия:О:)))))/ако си купя и обучението за стаж/:))))))

Valkocompany каза...

Най - важното е да не чуваш всяка сутрин заплахи за уволнение :)
Действа стресиращо :)

Анонимен каза...

Ами, честито :) !

Plamena Markova-Koleva каза...

Благодаря на всички и ви напомням, че според някои учени е въпрос на време да си живеем в работоспособно "здраве" до към 150 г., без да се пенсионираме хич :)